La Mirmiga

Sóc la Formiga Mirmiga, la mascota de la biblioteca. M’agrada molt llegir i sortir d’excursió, sóc molt treballadora i també diuen que sóc divertida!

 

Carles Alcoy    

Filòleg, contacontes, formador, cistellaire i editor free-lance entre moltes altres coses.

Coneix el món del llibre, la literatura i la narració oral pel davant i pel darrere.

Lídia Clua

Narradora, titellaire i educadora social des de fa més de 6 anys. S’ha passejat per arreu, sola o acompanyada, portant contes i històries per petits i grans.

                       Sílvia Palazón

Narradora | Pedagoga | Dinamització/mediació lectora1708074485388

Apassionada de la literatura, l’oralitat i el món infantil, m’agrada definir-me com a “contaire” per la vinculació del terme amb l’artesà, la tradició i les arrels. Podríem dir que em dedico a l’antic ofici de “contadora d’històries”. Ofici que no necessita més eines que la paraula, el gest i les emocions al servei de la història i algú disposat a escoltar-la. Sóc narradora oral des de l’any 1998. He compartit rondalles i contes a biblioteques, escoles, casals, parcs, places, teatres, sota el sol, sota la pluja i sota un cel ple d’estrelles. Llicenciada en Pedagogia em vaig endinsar al bosc dels contes meravellosos on tot és posible: els objectes cobren vida, els animals parlen, les muntanyes s’obren i els infants aconsegueixen burlar a bruixes i gegants. I aquest univers ple de possibilitats que ofereixen els contes no es construeix amb les paraules de les creences, sinó amb les paraules del relat que obren viaranys i ens porten a la cova on es guarden els tresors del cor humà. I avui segueixo al bosc de la literatura infantil seguint les pedretes blanques il.luminades per la lluna.

 La Montse i el Manel

Som el personal que trobaràs a la biblioteca, nosaltres expliquem als nens i nenes que és el que es pot fer a la biblioteca i com s’ha de fer, també expliquem contes i participem de tots els actes i activitats que fem a la biblioteca!

DSCF6159

Deixa un comentari