La setmana vinent iniciem les visites escolars a la biblioteca, donant el tret de sortida al nostre projecte de foment a la lectura que té com a objectiu de presentar els llibres, la lectura i la biblioteca d’una manera amable, positiva i motivadora, als nens i nenes de Constantí.

Aquest trimestre gaudirem de les sessions de contes dutes a terme per la narradora Lídia Clua que ens donarà a conèixer una gran varietat de contes que podeu consultar en el nostre apartat de bibliografia.

Durant aquest primer trimestre realitzarem 29 visites escolars, tot l’alumnat de P3 fins a 6è de l’escola Centcelles i l’escola Mossèn Ramon Bergadà passarà per la biblioteca i gaudirà d’una sessió de contes i una sessió de formació d’usuaris on treballarem les normes d’ús de la biblioteca, l’organització del fons documental i donarem a conèixer el servei i les activitats que s’hi realitzen.

Amb l’inici de les visites escolars, tornem a omplir de vida els matins a la biblioteca, i ho fem sempre acompanyats de la nostra estimada mascota, la Mirmiga.

I dit això, us desitgem un molt bon curs 2023/2024 a totes i tots! 🙂

1 thoughts on “3, 2, 1…. Comencem

Deixa un comentari