Aquesta setmana en Carles ens va explicar històries de petits herois que lluiten per superar una limitació. En el conte “El cassó d’en Gerard” vam escoltar com un nen que arrossega una cassó, que bé podria ser una cadira de rodes, no es rendeix, tot i la seva limitació i troba la manera de fer el que li agrada. La limitació, l’omple de força i empenta per tirar endavant i viure feliç. I doncs? Podem aprofitar nosaltres també les nostres limitacions o defectes per treure el millor de nosaltres?

1

Per altra banda, els alumnes de 3erB de l’escola Centcelles, van escoltar de la veu d’en Carles, el conte de “El Gran Gris” llibre d’un autor i un il·lustrador premiats i amb reconeixement internacional. El primer ens sorprèn en aquesta narració amb un text rotund, de vegades tendre, de vegades palpitant. El segon amb un treball d’un gran realisme amb el que juga molt amb les perspectives.
El “Gran Gris” tracta d’un conill que s’enfronta als perills de viure en llibertat, caçadors, cotxes… El conte treballa aspectes como la seguretat, els somnis, la religió, la llibertat, la fermesa, el sistema social, conte que segurament fa reflexionar no només als petits si no també als adults.  No us el deixeu perdre si veniu a la biblioteca, el trobareu a la secció dels contes de la Mirmiga!!!gran-gris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s