Aquest matí de tardor, un cop més, hem tingut la visita dels infants  de Constantí a la Biblioteca.

Ben d’hora, i amb moltes ganes d’explicar històries i d’escoltar-ne, han arribat els nens i nenes de 2n, de l’Escola Centcelles. Amb ells, hem recordat que la biblioteca és un espai per tothom, de 0 fins a 100 anys! I que a més a més, l’entrada és lliure i  gratuïta. I un secret: s’estimen molt a la Mirmiga, que se l’han trobat llegint contes de bon matí!  Prometen venir a veure-la per la tarda.

En Carles els ha explicat diferents tipus d’històries, i hem descobert que, de vegades, una part  dels contes es inventada però l’altra sí que és real: això és el que passa  en les llegendes i en els mites.

Els de 5è, a més d’escoltar històries, han fet un tastet sobre la CDU, la classificació que utilitzem per ordenar els llibres de coneixements a la biblioteca. Ara ja saben què vol dir cada número que troben a l’etiqueta dels llibres temàtics.

Dels contes que ens ha fet descobrir el Carles avui, n’hi ha un que creiem que us volem recomanar especialment, perquè té unes il.lustracions molt boniques i alhora ens planteja moltes preguntes sobre nosaltres mateixos. I vosaltres: com sou? Us agradeu? Com us agradaria ser? Com serem quan siguem més grans?

Es titula Historia de Uno, de Rosa Osuna.

UNO 002

Una abraçada curiosa per a cadascú!

Mirmiga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s