Avui a primera hora ens han visitat les nenes i nens de l’escola Centcelles i amb ells hem rigut amb “La talpeta”, enstalpeta 8hem emocionat amb “El monstre d  e colors” i hem reflexionat amb “El meu pare va ser rei”, Carai quin munt de coses a fer i sentir a través dels contes! També hem tingut temps de triar i remenar contes tots sols per la biblioteca, que això ens agrada fer-ho a tots!

Després ens han visit9788497950985at les noies i nois de 6B de l’escola Bergadà, amb ells hem conegut la història de la Marina, la protagonista del conte “Si sóc grassa” una cantant excel·lent que canta sense complexes; també hem reflexionat sobre el valor de l’amistat, a partir de petits fragments del conte “El petit príncep”, I hem vist que encara que un amic sigui lluny el podem tenir present en les nostres petites coses, un estel, una cadira, qualsevol cosa ens hi pot apropar.

També hem pogut buscar llibres al catàleg Argus, i ens han assegurat que hi treballaran a classe per a buscar llibres per al projecte de Constantí que duen a terme a l’aula.

Iveueta amb els nens i nenes de 4rtA i 4rtB de l’escola Bergadà, hem obert la porta a la imaginació, hem recorregut aventures amb “L’Alícia al país de les meravelles” i hem rigut molt amb “La veueta”, un conte que ens explica la història d’un camaleó que sentia una veueta que li recordava allò que estava bé fer i allò que no. La veueta li  deixa ben clar que fer servir un tros de roba estesa al mig del camp per eixugar-se el cul, sense preocupar-se de si era o no d’algú, no estava ben fet. Tot pot tenir amo! I també hem tingut temps de triar i remenar revistes i veure quines possibilitats ens ofereixen.

Ja veieu un matí molt profitós a la nostra biblioteca! Petonets per totes i tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s