Ahir ens van visitar els nens de P3B de l’escola Bergadà, amb ells vam escoltar “El país de las pulgas”  i vam conèbs4-9780714857558ixer un munt de puces diferents, totes eren puces però no n’hi havia cap d’igual. Igual que vosaltres petits monstres, que tots sou nens però tots sou diferents, ja sabeu que en la diferència hi trobem el gust! 

També vam conèixer el conte  “Petit groc i el petit blau”, que ben abraçats i ben barrejats tots dos formaven el petit verd! Ja veieu que amb dos colors en podem obtenir un tercer :-).

I també ens va quedar temps per repassar com es fa la pinça, com es tracten els contes i mirar-ne uns quallegintnts! Quina sessió més ben aprofitada!

3921 (1)I amb els nens de 3rA de totes dues escoles, vam conèixer la història de “La nena i el monstre”, una nena que té l’autoestima sota els peus, no li agrada com es veu al mirall, ella no hi veu una nena sinó que hi veu un monstre. Sort que un dia coneix un nen que li fa veure les coses d’un altre manera.

També vam escoltar “La Mirada d’Ahmed” i vam conèixer la història de L’Ahmed,  un nen que un dia arriba de Marroc, i no li agrada gens el que es troba, a l’escola no entén a ningú, i ningú l’entén a ell, s’ho passa francament malament, sort que un dia arriba a l’escola una “senyu” que parla amb la seva llengua i li proposa el repte d’explicar un conte als seus companys, ell tria el que sempre li explicava la seva àvia “La flor del desert”, amb aquest conte, es guanya als companys i a partir d’aquí tot canvia!

activitatAmb els nens i nenes de 3r vam aprendre a buscar llibres al prestatge, ens va quedar ben clar, que si sabem quin és el títol i l’autor del llibre, no hi haurà llibre que se’ns resisteixi!

Només hem de saber de quin color és el gomet, i quines són LES TRES PRIMERES LLETRES DEL COGNOM DE L’AUTOR!I vam acabar amb un missatge de la Mirmiga:

DSCF8408

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s