monstre Ahir amb els nens i nenes de P4A de l’escola Bergadà la Lídia va ajudar a ordenar les emocions d’El Monstre de Colors: content, enfadat, trist, tranquil… així es sent el monstre, i així ens sentim nosaltres en els diferents moments del dia. És molt important saber que ens passa i perquè ens sentim com ens sentim, per poder posar-hi remei!

I amb els nens de 3B de l’escola Centcelles i Bergadà, vam escoltar un conte, La nena i el monstre, on la protagonista era una nena que no s’agradava gens, es mirava al mirall i es veia com un monstre. Sort que un dia va conèixer un nen molt eixerit que la trobava molt guapa i va aconseguir que la nena deixes de veure’s com un monstre.

També vam conèixer la història de l’Ahmed, del conte La mirada d’Ahmed, un nen que va arribar procedent de Marroc, i no li agradava la manera de fer dels nens d’aquí, no entenia la seva llengua, no entenia la seva manera de jugar… es sentia estrany!. Un nenadia l’Ahmed va deixar bocabadats als seus companys de classe explicant-los un conte de Marroc que li explicava la seva àvia, La flor del desert, a  partir d’aquí, alguna cosa va començar a canviar…L’Ahmed ja no es sentia tant estrany!

Després dels contes vam poder jugar a buscar contes als prestatges, ja sabeu que els contes s’ordenen al prestatge alfabèticament, les tres lletres que ens indiquen l’ordre són les tres primeres lletres del cognom de l’autor, la persona que ha escrit el llibre.

Ens ho vam passar rebé, esperem tornar-vos a veure ben aviat!

Petons ben dolços per totes i tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s