Avui hem tingut por d’un xàfec i la Mirmiga, la Lídia i l’Alba, totes ben abrigades, ens hem traslladat amb uns quants llibres sota el braç a veure els nostres amics a les seves escoles.

A la classe de P5 de Bergadà la Lídia ens ha fet riure i reflexionar sobre diferents tipus d’amor: el que senten en Guim i la seva mare un per l’altre, i que fa passar-los la por; el de les amigues de la vaca, les gallines, que no volen que es senti sola i aconsegueixen que…pongui un ou!; i el de Artur i Clementina, que encara que s’estimaven molt, no s’estimaven gaire bé, perquè no se sentien lliures.

untitled

A 4t, a l’Escola Centcelles, hem fet volar la imaginació de la mà de l’Alícia al país de les meravelles. A més, hem pogut remenar revistes de tot tipus, i descobrir que hi podem trobar concursos, passatemps, reportatges, tires còmiques…

A 5èB, a l’Escola Bergadà, el llibre que possiblement ens ha emocionat més a tots a estat el de Momo, una nena molt especial la millor qualitat de la qual era… saber escoltar. Com a comiat, us deixem una frase que ens ha agradat molt i que és l’essència d’aquest llibre. Us animem a llegir-lo sencer!

“Existe una cosa muy misteriosa, pero muy cotidiana. Todo el mundo participa de ella, todo el mundo la conoce, pero muy pocos se paran a pensar en ella. Casi todos se limitan a tomarla como viene, sin hacer preguntas. Esta cosa es el tiempo.”

Esperem que ens torneu la visita qualsevol tarda, una abraçada ben amorosa i amb molta imaginació!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s