Avui ens han visitat els més grans de les escoles de Constantí, els alumnes de 6è i també el grup de 5è B de l’Escola Ramon Bergadà.

Dels contes que ens ha fet descobrir en Carles en destacaria dos que m’han agradat molt. Ens han fet plantejar-nos preguntes sobre nosaltres mateixes i sobre com funciona el món. I perquè, a més, tenen uns dibuixos molt bonics!

A 5è: Historia de l’U. Una senzilla història sobre un petit ninot de plastilina que es pregunta com és ell mateix i com podria ser. I a vosaltres, us agrada com sou? Com us agradaria ser en el futur?

Historiadelu

“Somos como somos y así hemos de querernos y valorarnos, y claro está, esto será mucho más fácil si tenemos la suerte de que las personas que nos rodean nos valoren y quieran…”.

A 6è: Jaime de cristal. El protagonista es un nen transparent. Per això, les seves idees, són a la vista de tothom. I per aquest motiu acabarà a la presó.  Un àlbum sobre la força de la veritat.

jaime-0

“Cuando todos callaban ante los abusos del recién llegado dictador, la transparencia de los pensamientos de Jaime, críticos ante las injusticias, alentaron al resto y les dieron fuerza para no callar”

I per si ens voleu veure en acció… us deixem unes fotos del que hem fet!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s