Avui ens han visitat els més grans de les escoles de Constantí, els alumnes de 6è i també el grup de 5è B de l’Escola Ramon Bergadà.

Dels contes que ens ha fet descobrir en Carles en destacaria dos que m’han agradat molt. Ens han fet plantejar-nos preguntes sobre nosaltres mateixes i sobre com funciona el món. I perquè, a més, tenen uns dibuixos molt bonics!

A 5è: Historia de l’U. Una senzilla història sobre un petit ninot de plastilina que es pregunta com és ell mateix i com podria ser. I a vosaltres, us agrada com sou? Com us agradaria ser en el futur?

Historiadelu

“Somos como somos y así hemos de querernos y valorarnos, y claro está, esto será mucho más fácil si tenemos la suerte de que las personas que nos rodean nos valoren y quieran…”.

A 6è: Jaime de cristal. El protagonista es un nen transparent. Per això, les seves idees, són a la vista de tothom. I per aquest motiu acabarà a la presó.  Un àlbum sobre la força de la veritat.

jaime-0

“Cuando todos callaban ante los abusos del recién llegado dictador, la transparencia de los pensamientos de Jaime, críticos ante las injusticias, alentaron al resto y les dieron fuerza para no callar”

I per si ens voleu veure en acció… us deixem unes fotos del que hem fet!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s