Nens i nenes de P5A de l’escola Mn. Ramon Bergadà que em responeu si us pregunto:  Quin gust té la lluna? I com us agrada aquest conte eh!

I a veure si sou capaços de dir-me: Què embolicava l’anell de la princesa del Vendrell que tenia molt fina la pell?  La veritat és que us he vist tant atents que no podria parar de fer-vos preguntes. I es que ho sabeu tot, fins i tot el que podem i no podem fer a la biblioteca!

I amb els nens de 6è de l’escola Centcelles hem escoltat contes de guerra, contes durs que ens parlen de tornar a Començar, de l’Enemic i de Els conquistadors. Sort que el Carles ha acabat la sessió amb humor, i us ha deixat llegir els Contes en vers per nens perversos, la veritat és que són molt divertits! I també hem tingut temps de conèixer la sala d’adults de la biblioteca i marxar cap a casa amb alguns contes recomanats.

I amb els nens i nenes de 5A de l’Escola Mn. Ramon Bergadà, hem parlat del rigor científic, hem tocat l’acordeó amb La puça russa, i ens ha explicat un conte meravellós L’arbre generós amb una metafora de la vida que espero qul.arbre.generos.06e us hagi quedat ben clara: hem de saber valorar l’esforç que fan els nostres pares per nosaltres i intentar no demanar tant ja que ells com l’arbre també ho donarien tot per nosaltres, i saber donar-los allò que nosaltres també els hi podem donar.

I els nens i nenes de 5è també han vist com es classifiquen els llibres de matèria de la biblitoeca, i els ha quedat molt clar que a cada matèria li correspon un número i tots els llibres que expliquen coses sobre una mateix coneixement es troben un al costat de l’altre!

I això és tot per avui, ens retrobem la setmana vinent!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s