Ahir  els nens i nenes de 2nB, 1A de l’escola M.R Bergadà i 2A de l’escola Centcelles van venir de visita a la biblioteca.

Aquest cop sense la presència de la Mirmiga, que ha hagut de passar uns dies a l’hospital  a curar-se la poteta,  esperem que dijous estigui aquí per gaudir de més visites.

Amb els nens i nenes de 2n vam simular la pluja, vam conèixer la història d’un cíclop, en Venlioka, vam descobrir que Nemo vol dir ningú,  que el símbol de la marca “Nike” significa victòria i que els dràcules dels contes són éssers fantàstics, però que hem de vigilar no topar-nos amb persones que actuen com a dràcules, que en comptes de xuclar-nos la sang, s’aprofiten de nosaltres i  així es fan més forts.

Amb ells també vam veure que podem llegir tots els llibres que hi ha a la biblioteca, però alguns són més apropiats per nosaltres que d’altres, per això ordenem els llibres per edats i/o  gomets.

Amb els nens de primer, vam parlar de les limitacions, tots en tenim alguna. És important que ens enfrontem amb les limitacions i que no ens passi com al pobre elefant encadenat que es conformava a estar-se lligat a una estaca perquè ningú li havia dit que ja tenia prou força per trencar-la.

Els nens de primer van poder gaudir de la biblioteca, com petits elefantets  sense cadena i descobrir els diferents espais i recursos de la biblioteca.

Esperem que tingueu ganes de tornar a fullejar els bonics contes que us ha explicat en Carles. Petonets per tots!


Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s