Bones,  nens i nenes, dimarts vaig rebre la visita de la classe dels lleons estaven guapíssims tots portaven pintat un ull de pirata!

I amb els lleons pirates vam  escoltar el conte El gatet i la pilota, d’un gatet molt eixerit que un dia es va trobar una piloteta i va acabar jugant a futbol amb tot el veïnat, El Corb, un corb molt gran que volia tenir amics però quan el veien els altres ocells marxaven corrents, i  Més!, el conte d’un dragonet que volia que la mamà li expliques Més, més i més contes com vosaltres!

I amb els lleonets pirates  també vam mirar contes, tots saben fer la pinseta i tractar bé els contes, quins nens més eixerits!

I amb els nens i nenes de 3A de les dues escoles vam parlar de la pèrdua de llibertat a travès del conte el Gran Gris, vam veure que a vegades s’han de prendre decisions importants com la de triar de que ens privem si de mirar la tele o de menjar xocolata!

Amb el conte el Temible Safrech  i El príncep tigre vam parlar de la valentia i la defensa de la llibertat, ivam veure que no és el mateix ser valent que temerari,  ser valent és bo, però implica pensar en els riscos!

I vam xalar  jugant a ordenar llibres! Els llibres no eren llibres convencionals eren uns llibres molt divertits, que es movien, saltaven i parlaven!

Petonets per tots!

I hem après que els contes no són veritat, però no són mentida.  I que hi ha gent que explica que tot es mentida menys algunes coses que es diuen que són veritat.  O dit d’una altre manera: tot és fals.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s